Over Edauw

Over Edauw

Al meer dan 125 Jaar geleden begon Edauw + Johannissen als drukkerij in Gouda. Partner Edauw verhuisde in 1901 naar Scheveningen om daar een drukkerij en het Schevenings Dagblad te starten. In 2020 zijn we verhuisd naar Pijnacker, centraal gelegen tussen Den Haag, Rotterdam, Delft en Zoetermeer. Via hoogdruk en vlakdruk naar offset en ook digitaal drukwerk. De techniek staat niet stil en wij staan niet stil. Het team van Edauw blijft zichzelf ontwikkelen en beschikt over vele jaren grafische ervaring. U mag dan ook een professionele benadering, oplossend vermogen en een flexibele instelling van ons verwachten.

Het goed luisteren naar uw wensen is onze eerste stap naar een goed product. Indien nodig denken we graag met u mee of geven advies. Papiersoorten, diverse afwerkingen en extra mogelijkheden die bij u misschien onbekend zijn leggen we u voor. Ons motto is dan ook ‘Samen iets moois maken’. Wij leveren alle het drukwerk wat u niet via internt kan bestellen.

  • Huisstijl drukwerk: Visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, compliments kaarten, orderblocs, enz.
  • Commercieel drukwerk: Uitnodigingen, flyers, folders, brochures, magazines, boeken enz.
  • POS-materiaal: Showcards, displays, banners, posters, enz.

Bij Edauw maken we gebruik van nieuwe innovatieve machines voor het produceren van drukwerk. Maar we hebben dus ook schitterende oude technieken in huis die het verschil kunnen maken tussen een goed stuk drukwerk en een geweldig uitgevoerde blikvanger.

 

Vraag een offerte aan