Over Edauw

Over Edauw

125 Jaar geleden begon Edauw + Johannissen als drukkerij in Gouda. Partner Edauw verhuisde in 1901 naar Scheveningen om daar een drukkerij en het Schevenings Dagblad te starten. Via hoogdruk en vlakdruk naar offset. De techniek staat niet stil en wij staan niet stil. Het team van Edauw anno 2018 blijft zichzelf ontwikkelen en beschikt over meer dan actuele vakkennis.

Met een Edauw product krijgt u meer dan alleen uw wens. Een professionele benadering, oplossend vermogen en een flexibele instelling mag u altijd van ons verwachten.

Goed luisteren naar uw wensen is onze eerste stap naar een goed product. Indien nodig denken we mee of geven advies. Papiersoorten, diverse afwerkingen en extra mogelijkheden die bij u misschien onbekend zijn leggen we u voor. Dit doen we als we denken dat het nog beter kan dan uw oorspronkelijke wens. Samen iets moois maken. Wij leveren offset en digitaal drukwerk en bovendien authentiek Letterpress.

  • Huisstijl drukwerk: Visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, compliments kaarten, orderblocs
  • Commercieel drukwerk: Flyers, folders, brochures, magazines, boeken en catalogie
  • POS-materiaal: Showcards, displays, banners en posters

Bij Edauw maken we gebruik van de nieuwe innovatieve machines voor het produceren van drukwerk. Maar we hebben dus ook schitterende oude technieken in huis die het verschil kunnen maken tussen een goed stuk drukwerk en een geweldig uitgevoerde blikvanger.

Vraag een offerte aan